icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
10 mars 2014 17:45
1

Snäll mot mig själv

Denna veckans tema blir [FET]att vara snäll mot mig själv[/FET] och tänka på att jag är konvalescent... :-) Jag har alldeles för lätt att lassa på mig själv jobb eller att starta stora motionsprojekt så fort jag varit sjuk, bara för att jag varit så otroligt uttråkad av att sitta hemma. Den här gången så får jag göra som Pippi Långstrump och "säga till mig själv på skarpen". Idag har jag gjort tre bra saker mot mig själv; 1) Jag var tydlig med att något inte alls var mitt område och hänvisade personen till min chef. Kändes bra att definiera vad som är mitt arbete och vad som inte är det. 2) Jag var på en bra föreläsning på eftermiddagen som gav mig påfyllning, energi och idéer till hur jag kan jobba. Dessutom fick jag vara där med en trevlig kollega som jag gärna vill bli lite mer bekant med. Vi pratar ibland på rasterna med varandra, vi har barn i samma ålder och liknande intressen. Kul! 3) När föreläsningen var slut kom jag och solen ut samtidigt - det hade regnat innan hela eftermiddagen - så jag gick hem. Det tog ca 30 minuter och promenaden gick över ett naturskyddsområde och en bit av elljusspåret. Jag kom hem lugn, glad och avslappnad. Nu ska jag äta med sonen. Han har önskat sig blodpudding med fläsk idag. Känns som en ganska lätt önskan att uppfylla.

Kommentarer

  • 12 mars 2014 07:36
    Vad bra det är att fånga upp saker som är bra och man tycker om genom att skriva ned det. Härligt att du har blivit bra i halsen och slapp halsböld. Jag har haft en som gick riktigt lång och det var inte roligt. Kunde bara öppna munnen hur lite som helst och inte svälja. Skönt att du klarade dig och att vara snäll mot sig själv är viktigt i livet.

Logga in för att skriva en kommentar.