icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
19 februari 2014 16:17
4

Sjuk av träning?

Idag har jag varit och köpt ett litet smycke som jag ska posta till min svägerska på fredag. Hon fyller 50 nästa vecka. Det är svårt det där, när man vet att någon fyller jämt men de själva inte säger något om hur de vill - eller inte vill - ha det med uppvaktning. När vi sågs hos svärmor förra helgen sa svägerskan ingenting om att hon skulle fylla år alls... Hoppas min halvmesyr med liten present via posten blir bra - varken påträngande eller ignorerande... Dagens träning blev ett lätt styrketräningspass taget nästa direkt ur en tidning plus lite kettlebellövningar. I samma tidning läste jag igår om att man blir sjuk av att träna... Inga nyheter direkt utan mest det vanliga om att man är mer utsatt för virusinfektioner direkt efter ett träningspass. Men jag kände mig en aning träffad som först körde igång för fullt med löpning tre gånger i veckan och sedan fick halsfluss... I övermorgon äter jag min sista penicillintablett men jag känner mig i det närmaste återställd. Jag tror inte det är någon fara att styrketräna eller promenera. Konsten är väl bara att trappa upp långsamt nu och inte maxa på en gång - och kanske bli sjuk igen. Har börjat med morgondrinkar med Mighty green blandat med vatten igen - smakar lika gott som att slicka insidan av ett akvarium men gör mig pigg som bara den. Nu ska vi fara iväg och äta middag på restaurang och sedan se teaterföreställningen Funny Money i Västerås.

Gillar

Kommentarer

 • 20 feb 2014 06:47
  Ja, nu kör vi!
 • 19 feb 2014 16:21
  Triggy
  Skönt att du är frisk igen och ha en riktigt rolig kväll :)!
 • 19 feb 2014 17:18
  Vad skönt att du känner dig bra igen! :-)
 • 19 feb 2014 18:23
  lenaek
  Ha så trevligt i kväll. Skönt att du är bättre!

Logga in för att skriva en kommentar.