icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
28 augusti 2014 07:22
4

Sista klädkartongen (nästan)

Nu har jag tagit fram kartongen märkt - höstkläder 2014 - från källaren. Och som vanligt provat igenom allt.

Ett par plagg hade blivit alldeles för stora och åkte i återvinningen och två par byxor som var för små i våras satt bra och kommer att funka fint på jobbet i höst och vinter. Fyndade även kjolar och toppar - på min privata loppis...

Kvar i kartongen blev en kjol och ett par shorts - både för små men vi får väl se till nästa sommar...

Både roligt och skrämmande att  vissa plagg i min garderob försvunnit. Naturligtvis känns det bra att jag blir mindre och får köpa mindre jeansstorlekar och andra stapelvaror - samtidigt känns det lite sorgligt när kollektionen av min favoritdesigner (Gudrun Sjödén) till vissa delar sitter som en säck. Inte smickrande alls.

Jag får nog ge mig ut på Tradera igen och hoppas att några av mina favoriter får nya ägare. Och så får jag väl se mig om efter andra snitt och modeller som passar min "nya" kropp bättre.

Just nu är jag ute på djupt vatten - här någonstans börjar det ibland vända och viktkurvan går uppåt. Nu vill jag, med hjälp av kost och motion, stå still i vikt under hösten - men om kroppen tightas till en aning så gör det väl inget. Men viktigast är att hitta balansen.

Gillar

Kommentarer

 • 28 augusti 2014 08:51
  Tita

  Ratt skall det stå jag blir galen på den egensinniga paddan!

 • 28 augusti 2014 08:39
  mosel

  Vad kul då man tar fram gamla kläder och ser att man minskat i omfång. Ja visst är det tråkigt på ett sätt att mista sina favoritkläder men otroligt kul att se att man blivit mindre. Pepp pepp! :)

 • 28 augusti 2014 08:50
  Tita

  Kul att du också gillar Gudrun Sjödén det gör jag också. Jag gillar alla hennes prylar både kläder och inredning. Förra veckan köpte jag ett par riktigt läckra torgvantar. Så sköna då jag skall greppa en kall bilbatteri.

  Lycka till du fixar det för du känner dig målmedveten!

 • 28 augusti 2014 08:56
  mosel

  Hihi, blev det bilbatteri istället för ratt, haha.... laugh Ja, bildel som bildel tänker kanske ipaden.

Logga in för att skriva en kommentar.