icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
17 december 2014 06:57
1

Så enormt trött

Jag är så enormt trött. Alla på jobbet är trötta och ligger i klasar i personalrummet på rasterna. Men jag har fram till förra veckan känt mig ganska okej. Dessutom gör bristen på snö att det inte känns som om det är jul riktigt än...

Men den här veckan slog den till med full kraft - tröttheten. Jag sitter i soffan efter jobbet, blir trött och går och lägger mig en stund, går upp, lagar kvällsmat, äter, sitter i soffan igen och går och lägger mig för natten.

Idag slutar jag tidigt och sedan känns det nästan som om det bara är i morgon kvar. På fredag är det julavslutning och jag slutar efter lunch.

Sonen har sin avslutning i morgon, så på fredag behöver jag inte kämpa med att väcka honom heller...

Är i alla fall glad att jag orkar göra min morgonyoga och gå eller cykla till och från jobbet. Men just nu är motivationen att få sova ut på lördag...

Kommentarer

  • 18 december 2014 19:24

    Längtar så efter 21 december - när det vänder mot ljusare tider igen.

Logga in för att skriva en kommentar.