icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
25 augusti 2014 07:33
1

Resultat av fuskhelg

Nu har jag ätit probiotika i knappt tre veckor efter att ha läst i LCHFmagasinet om resistent stärkelse. Jag kände mig väldigt träffad - eftersom jag kan äta LCHF och må toppen men får magknip och diaréer av socker och stärkelse. Det är som om LCHF skymmer symptomen snarare än botar.

Började som sagt med en kur probiotika för knappt tre veckor sedan och har inte förväntat mig resultat förrens framåt jul - men nu hände det grejer i helgen. Jag var så enormt fikasugen efter en stressig arbetsvecka och köpte med mig bullar och choklad hem till sonen efter jobbet. Senare på kvällen blev det glass - och chips.(Ni vet har man öppnat kranen så...)

Och på lördagsförmiddagen åt vi upp glassrestrerna till fikat...

Inte bra, rent av förkastligt både ur LCHF-synpunkt, speciellt nu när jag är på väg ner i vikt och morgontränar varje vardag. MEN ändå så himla intressant - jag fick inte ont i magen,ingen uppblåst mage, inga diaréer och inget spring på toa.

Härligt! Och spännande...

...men nu är det tillbaka till verkligheten igen. Promenad och styrketräning i morse följt av ägg och bacon. Slut på experimentet och tillbaka till mitt privata hälsoprojekt - bara att komma igen.

Gillar

Kommentarer

  • 25 augusti 2014 08:39
    Ibland får man unna sig en paus! På`t igen! Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.