icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
5 mars 2015 07:04
2

Ren utifrån och in

I höstas fick jag ett arbetsschema där jag har tidig sluttid på onsdagar. I början tyckte jag att det var konstigt, jag kände mig negativ och trodde inte att jag skulle kunna gå hem tidigare ändå.Man så gjorde jag som Pippi Långstrump och sa åt mig själv på skarpen, att nu får du göra något bra av de där onsdagarna.

När jag gick hem igår var det full aktivitet på jobbet och det kändes lite som om jag skulle jobba deltid. Dessutom med meditationsgruppen på tisdagar så sover jag som en stock natten till onsdag, vaknar utvilad innan klockan ringer på morgonen och är pigg och glad hela dagen.

Efter jobbet tog jag en kopp kaffe och började med att sätta på en tvätt. (Jag har brottat ner mig själv med omvänd psykologi genom att betona att jag inte BEHÖVER göra något om jag inte VILL wink)

Av bara farten tog jag ut sopor, veckostädade huset och styrketränade. Sedan var det dags för meditation, dusch och rena kläder.

Vaknade i morse och var så himla nöjd med att vara klar med städningen. Jag hatar egentligen att ta av min helgtid till städning. Rent hemma och ren inuti - känns toppen.

Vilken dag kommer inte det här att bli?!laugh

Igår åt jag;

 • ägg, bacon, te
 • kyckling med curry
 • kaffe och grädde med blåbär
 • ärtsoppa med fläsk

Gillar

Kommentarer

 • 5 mars 2015 09:55

  Vilken härlig energi .. laugh

  Jag städar lite när jag känner för det, gör det ingen speciell dag och struntar i det om jag inte känner för det, så det blir när det blir .. inga måsten är mitt ledord .. wink

 • 5 mars 2015 14:07
  utter

  Grymt! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.