icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
17 februari 2014 18:06
2

Rabarberknopp tittar opp

Solen har lyst hela dagen och nästan all snö är borta. Kisar man bara lite med ögonen känns det mer som början av april än slutet av februari. Idag blev jag så trädgårdssugen att jag blev tvungen att gå en runda på tomten och titta på alla vårlökar som försiktigt sänder ut sina första tentakler. Härligt! Dessutom såg jag vårens allra första rabarberknopp - knallröd och kanske två centimeter. Solen fungerade som mirakelmedel och jag blev så pigg att jag tog en timmes promenad ut i skogen också. Lite blött och lerig här och där, men mest var det skönt att komma ut. Väl hemma städade jag klart mina garderober - äntligen! Nu hänger det bara saker i garderoberna som passar mig. Alla tjockiskläder är antingen kasserade eller ska säljas på Tradera. En stor flyttkartong fylldes med sådant som jag ska ta fram till sommaren och en liten kartong med vissa saker som fortfarande sitter för tight och som ska sparas till nästa höst för ny provning. Otroligt egentligen vilka fynd man kan göra hemma hos sig själv... I morgon fortsätter jag med byrån och med skåpet i hallen. Det syns ju inte utanpå när man städar skåp och lådor men det känns ändå bra att veta att det är ordning innanför skåpluckorna, tycker jag. Till middag åt sonen och jag stekt falukorv med stuvade makaroner och stuvad blomkål. Sonen var jättelycklig över att han fick så god mat... tur att han uppskattar enkla saker. (Han älskar även ärtsoppa, blodpudding och spenatsoppa...)

Gillar

Kommentarer

  • 17 feb 2014 18:37
    Visst är det härligt, för att inte säga superbilligt, att handla kläder hos sig själv! ;-)
  • 17 feb 2014 18:48
    Triggy
    Åååå vad roligt det låter... få gå på upptäcksfärd i sin egen garderob :) I min hänger alltför många plagg som jag tycker om men som inte passar :( men hoppas på att de snart kommer att göra det. Massor med pepp till dig!

Logga in för att skriva en kommentar.