icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
2 november 2015 14:53

Proppmätt efter frukost

Bestämde mig för att det var dags att byta ut min  två-stekta-ägg-och-två-skivor-bacon-frukost nu efter fastan. Istället skulle jag har nötter eller kokta ägg.

Men så i helgen har jag varit jättehungrig. Det visade sig att det var lite knepigt att gå tillbaka från fastans "dricka varannan timme" till LCHFs äta sällan och små portioner. Dessutom glömde jag nästan bort att dricka i lördags förmiddag, och det gjorde ju inte saken bättre.

Så i morse tänkte jag att det var bäst att äta ordentligt så att jag skulle orka jobba. Det blev två kokta ägg med majonäs och 50g blandade nötter och en kopp te. Proppmätt och mådde snudd på illa.

Tänkte att jag för en gångs skull skulle lägga in min frukost i matdagboken och kolla ratiot nu när jag bytt meny. Vilken chock! Jag hade klämt i min mer än 700 kcal till frukost - inte undra på att jag var proppmätt.cheeky

Nåja, det är av misstagen man lär sig.... I morgon blir det antingen två kokta ägg med majonäs eller 50g nötter.

Och nej, så klart jag inte kommer bli hungrig.wink

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.