icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
23 januari 2017 06:52
3

Plus minus noll, på vågen och ute...

Jag är nöjd med dagens vägning, jag är nöjd, jag är nöjd.... Att det ska vara så svårt att övertyga sig själv ibland. Hjärnan är nöjd men ändå....

Jag har mens och det är den veckan jag fasar mest för att väga mig. I perioder har jag tom hoppat över vägningen den här veckan. Men nu vill jag veta!

Vägde mig lite i smyg i torsdags, en liten halvtidsvägning sas, och vet att  jag gått ner i vikt. Lite retligt att jag var exakt ett hekto från delmålet "tulpanbukett"...men det får väl bli nästa måndag.wink Vet också att jag ibland "går upp" flera kilo under den här veckan. Kilon som är borta igen nästa vecka.

Så jag ska vara jättenöjd som skött mig bra i helgen och när det dessutom på vågen var exakt samma vikt som förra veckan.

Nu satsar jag på en perfekt vecka så blir det extra kul att hoppa upp på vågen nästa måndag. Då är det dessutom dags att ta fram måttbandet igen (gör jag var fjärde vecka).

Förra veckan rullade på i rasande fart och i helgen har jag inte "unnat mig" utan snarare vridit lite på kosten för att känna att det är helg.

Fredagens mellis blev tex helgfika med sonen (som sen skulle vara borta hela helgen). Han åt munkar och jag en liten bit brie. Brie blir himla fina kakbitar, och får den stå och bli rumstempererad smakar det extra gott.

Lördag kväll firades med lite nötter och en hemgjord ischoklad.

Och igår gjorde jag blåbärspaj som lunch.

Lyxig och mysig helg.

Nu till en härlig vecka med kursstarter på två håll. Här ska dansas!

 

Gillar

Kommentarer

 • 23 jan 2017 06:56
  FrkM

  Jag tycker det är viktigt att ha lite helg eller dyl även när man går på diet. Stryper man helt blir det sällan varaktigt. 

  Grattis till att hålla vikten. Brukar du gå upp så är det ju ett fantastiskt resultat!

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 23 jan 2017 10:50

  Vilken härlig belöning 😊 hejar på dig!

  Jag brukar också ta något extra festligt på helgen. Brukar bli lite vin och nötter. Jag tror att man måste unna sig ibland för att det ska hålla i längden ☺.

 • 25 jan 2017 06:43

  Absolut, ska man äta LCHF över lång tid - som jag gjort - måste man ha helg, semesterar och födelsedagar. Annars blir ju alla dagar lika gråa.

Logga in för att skriva en kommentar.