icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
20 oktober 2014 14:10
1

Planer för mat och träning

Nu är det sista veckan innan höstlovet. Lov och lov förresten - barnen är lediga men jag har studiedagar och jobbar som en iller måndag till onsdag. Men nu var det inte klaga jag skulle göra utan skriva om en fundering;

Från lördag 25/10 till söndag 2/11 är det nio dagar när jag inte äter i skolmatsal utan rår mig själv. Jag har funderat på att prova att skära ner ytterligare på kolhydraterna under dessa dagar. Kanske ta ägg och bacon till frukost, buljong med kokosolja med till jobbet som lunch, LCHF-middag med familjen och eventuellt lite äggmjölk på kvällen. Bara lösa planer ännu men veckan går fort så snart måste jag ta något sorts beslut, antar jag. Skulle i så fall behöva väga och mäta mig på fredag morgon så att jag får något slags riktvärde och kan se om en skärpt diet ger utdelning.

I skolmatsalen är de förresten supergulliga! Det tog bara fyra år...men nu får jag tom blomkålsmos till korven. Omtänksamt!

När det gäller träning så har ett tredagarsschema dykt upp, lite av sig själv. En dag styrketräning, en dag löpning och så en dag med fokus på smidighet och återhämtning. Den här veckan är planen:

måndag - yoga och vila

tisdag- styrka med kettlebells

onsdag- löpning intervaller

torsdag- yoga och vila

fredag- styrketräning

lördag- löpning intervaller

söndag - vila och/eller dans

 

Gillar

Kommentarer

  • 20 okt 2014 14:12
    utter

    Blomkålsmos är bäst! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.