icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
27 augusti 2014 18:22
2

Oordningen återställd

Var äntligen klar med en stor arbetsuppgift i dag - eller tja, äntligen, jag har jobbat väldans effektivt och jobbade dessutom över idag för att slutföra det hela.

Så fick jag naturligtvis en väldigt starkt behov av att belöna mig själv. Ringde tom maken och fick med honom på tåget. Stärkt av att helgens fusk "gått bra" för magens del köpte jag med mig fika hem.

Totalt magknip på en gång och långsittning på toa.

Kändes på sätt och vis bra - jag fick än en gång bekräftat att jag ska hålla mig till min kosthållning och inte göra några utvikningar. I annat fall blir det obehagliga konsekvenser...

Nu blir det min vanliga LCHF för en lång tid framöver och belöna mig får jag väl göra med en tidning eller ett nagellack, tänker jag. Man lär så länge man lever.

Kommentarer

  • 27 augusti 2014 19:42
    Det är så dumt, jag kopplar också samman belöning med mat. Samma sak med mys. Men det finns ju så mycket annat att belöna sig med! Pepp pepp!
  • 28 augusti 2014 09:26
    mosel

    Åh nej, vad jobbigt. Ja, det är lätt hänt att man vill belöna/unna sig ibland men det bästa är ju om man kan hitta nåt annat än mat att belöna sig med. Då får man inte ont i magen heller. Men det kanske är "bra" för det kan tjäna lite som avskräckande exempel? Jag mår (tyvärr??) lika bra om jag äter dåligt :(

Logga in för att skriva en kommentar.