icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
21 augusti 2014 17:58
2

Om att minska pressen

I morse bloggade jag om att jag kände mig trött och en aning sliten i kroppen. Jag lovade mig själv att ta det lugnt och komma igen till nästa vecka igen. Bara genomföra mina morgonpromenader och sedan vila på eftermiddagen.

Redan när jag cyklade hem i eftermiddags kände jag mig lättare om hjärtat. När jag kom hem lade jag mig på spikmattan med en handduk över ögonen men efter bara 45 minuter kände jag mig "klar".

Jag som mer eller mindre hade lovat mig själv pizza till kvällsmat (jag har hårda förhandlingar med mig själv när jag inte har lust att träna - och drar mig inte för mutor...) hoppade upp och värmde svampsoppa till middag. Ett par finncrisp med ost på det och ett kokt ägg och middagen var fixad.

Jag behöver verkligen öva på att minska pressen och vara lika omtänksam mot mig själv som mot mina medmänniskor - det är jag värd.

Gillar

Kommentarer

  • 21 aug 2014 21:53

    Ja visst är det lustigt att man är strängare mot sig själv än mot andra. Vad bra att du tar det lite lugnt, framstegen kommer ändå, ett steg i taget. Pepp pepp! :)

  • 22 aug 2014 05:22
    Peppar ta det lugnt samma här före sommaren sen kom kraften tillbaka:-)

Logga in för att skriva en kommentar.