icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
16 augusti 2014 20:50
2

Nya mindre jeans

Jag fick en härlig fredagseftermiddag efter jobbet igår!

Först var jag på Myrorna och där fyndade jag ett helt set (kjol, pantalonger och tröja) av min favoritdesigner Gudrun Sjödén. Blir perfekt på jobbet i vinter. Sedan gick jag ifrån mina principer och köpte en kjol som var lite för liten. Jag tycker inte om konceptet att köpa för små kläder och sedan försöka banta sig i dem men den här gången var det dels en kjol av en modell som jag vet passar mig, dels en kjol som nästan passade och dessutom kostade den bara 45 kronor - så det kändes värt ett försök. Just nu är jag dessutom på väg neråt i vikt, så det känns som om den kommer att passa inom någon månad.

Efter billiga fynd på Myrorna blev det istället dyrt inköp hos optikern. Beställde två par nya glasögon. Nödvändigt ont men jag hittade två par jag kände mig fin i så det kändes ändå rätt bra. Förhoppningsvis kan jag slita på dem ett bra tag innan synen försämras igen. Som optikern sa; Du har ett synfel som går efter personnumret...cool

Vidare gick jag till KappAhl och beklagade mig högljutt över att MIN jeansmodell inte finns kvar. Jag HATAR att prova jeans och deras June S passade mig perfekt- när den fanns. Mötte av en lugn och fantastisk expedit som förklarade att nu heter June Alice och det kommer att bli så bra så. Det hela slutade dessutom med att jag inte kunde ha mina vanliga 42or - jag fick gå ner till storlek 40!!! Alice S - du är min nya favorit!

I ren eufori stapplade jag vidare till Kicks och unnade mig en ny rouge och ett läppglans. Sen började jag undra om jag blivit någon sorts shopoholic och sansade mig och cyklade hem igen.smiley

Idag kom kompisar över. Vi gjorde en utflykt till en stor loppmarknad och åkte sedan hem och fikade och grillade. Jag känner mig väldigt nöjd med att ha ätit en kladdkaka LCHF med bärgrädde (den åt alla - både barn och vuxna) samt grillat med grekisk sallad. Roligt umgänge samtidigt som jag var snäll mot mig själv och valde rätt mat. Bra hälsoval med andra ord.

Gillar

Kommentarer

  • 16 augusti 2014 21:51

    Låter som en perfekt dag. Du är ingen shopoholic eller något liknade, tar bara vara på det ger lite guldkant i livet och sådant behövs.. :-) 

  • 17 augusti 2014 10:19
    mosel

    Det låte som en jättetrevlig och mysig dag! Vad kul att gå på stan och fynda och shoppa lite, det måste man få göra ibland och det var ju inga dyra grejer heller. Haha, Alice verkar ju toppen haha, t.o.m. mindre storlek yes
     

Logga in för att skriva en kommentar.