icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
18 mars 2015 07:04

Ny vinterjacka söktes

i torsdag gav dragkedjan på vinterjackan upp och var bortom all räddning. Hade redan lagat det ett par gången. Så på fredagen fick det bli förra årets vinterjacka (roligt nog väldigt stor...) Men så på hemvägen delade sig dragkedjan nerifrån och upp - och jag mindes att jag köpt nya jacka i höstas just för att den gamla var trasig.... frågan är vl varför den ändå hängde i garderoben...

Hem och kolla sportaffärer på nätet. Hittade några riktigt bra erbjudanden på märkesjackor och tänkte att då får jag väl köpa mig en jacka som håller några år.

Väl inne i affären fanns det bara vår (och sommar!) kläder - hem till datorn igen, tänkte beställa istället - men alla bra fynd jag sett tidigare var i storlek XS eller XXXL.

Till slut hittade jag en vinterjacka (kändes som sista i hela världen) på Outnorth. Tur att i alla fall affärer som säljer kläder för fjällvandring förstår att man måste ha varmt på sig... Jackan hade kostat över tusenlappen och var sänkt till 334 kr, så det var faktiskt ett fynd också.

Nåväl, nu har äntligen min nya jacka kommit - passade fint - så nu är det fritt fram för våren att göra ett stort bakslag och visa minusgrader igen.

Fast helst inte idag... jag slutar tidigt och tänkte mig en kopp kaffe i solen i eftermiddag. Men sen så, fritt fram alltså...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.