icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
22 augusti 2014 07:22
3

Ny hård diet

Jaga, döda, äta, sova.

Ny hård diet; kryssar på lista för varje serverad måltid och högst två kryss per dag. Små potioner och mycker utomhusvistelse, oavsett väder.

Endast vatten och torr mat, möjligen en burk tonfisk till helgen.

Ja, inte till mig alltså - jag är väl inte galen heller...devil

Men en av våra tre katter har blivit väldigt tjock i sommar och nu är det slut på sötebrödsdagarna. Inte en chens att lura husse att matte inte gett frukost - bara att kolla kryssen på listan. Joho, Siri har visst redan ätit.

Så då går en sur katten Siri ut istället och jagar sork - och det kan hon gott göra. Då snackar vi naturlig förda; jaga, döda, äta, sova.

Lilla Asta (på bilden) är däremot en smalis som springer mer än hon går och gärna ägnar sig åt att stjäla strumpro och rulla ihop mattes yogamatta till en koja...

Själv kämpar jag på med morgonträning, LCHF och lite dans till helgen.

Trevlig helg!

 

Gillar

Kommentarer

 • 22 augusti 2014 07:41
  Tita

  Borde köra samma krysslista men för hunden, hon är alldeles för tjock på grund av inaktivitet efter all värme. Hon vägrade röra på sig då det var så varmt.

  Det är en Drever och jaktsäsongen närmar sig. Hon dör i hjärtinfarkt första dagen i skogen med det fläsket runt buken. Igår köpte jag light foder så idag blir det krysslista och inga godbitar.

  Tipset för tipset!

   

 • 22 augusti 2014 07:42
  Tita

  winkSkulle skriva tack för tipset förståss!!

 • 22 augusti 2014 07:58

  Bra med en krysslista! Tita: Vi har också en drever och jag har börjat cykla lite med honom för att bygga upp kondisen inför jaktsäsonen. Han har några droppar stövare i sig och är smal som ett streck, jag har snarare svårt att få honom att äta, det är inte allt som duger här inte ;-) Cockern däremot ska vi inte tala om...

Logga in för att skriva en kommentar.