icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
10 maj 2015 16:53
2

Något nytt

Sonen är sämre igen och vi får inte höja hans medicindos (fast läkaren och jag är överens om att det är lösningen) förrens han genomgått ett EEG i morgon eftermiddag. EEGet kommer med största sannolikhet inte visa någonting alls.

Under tiden sover sonen dag som natt och det är svårt bara att få i honom mat och dryck i tillräcklig mängd. Frustrerande att ha lösningen till hands men ändå behöva vänta. Och hela tiden missar han dag efter dag av högstadiets sista termin. Han som stortrivs i skolan.

Förra veckans tröttthet berodde nog till stor del på oro för sonen. Jag har inte tränat på en vecka och en och annan glass har hamnat i varukorgen - inga mängder men tillräckligt för att ta mig ur ketosen.

Så i går fick jag den kick jag så väl behövde. Läste i en träningstidning om en tjej som gjorde en utmaning där hon började på 50 squats första dagen och trettio dagar senare gjorde hon 250 squats.

Varför inte?! Och varför inte kombinera detta med mitt nya tränongsredskap - djunglegym...

Sagt och gjort - i morse gjorde jag 50 squats och 50 pullups samt en omgång yoga. Så skönt att väcka kroppen igen!

Detta passar ju dessutom utmärkt som del i mitt träningsår där jag lovat mig själv korta projekt - 30 dagars utmaning. Och om 30 dagar är det dessutom semester....wink

Gillar

Kommentarer

  • 10 maj 2015 17:09
    utter

    Du kommer vara grymt squat-läcker lagom till semestern!! :-D

  • 11 maj 2015 18:58
    Krya på sonen kram <3

Logga in för att skriva en kommentar.