icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
9 april 2014 06:58

Nästan som en riktig yogi

Det blev bara tre måltider igår! Jag är helt förvånad - jag var säker på att om jag äter när jag behöver och är hungrig krävs det minst fyra gånger för mig, ibland fem. Jag har aldrig riktigt förstått mig på de som äter ett mål om dagen. Inte annat än som att betrakta som en kortsiktig diet eller ett uttryck för att experimentera med sin kost. När vi ätit middag igår kväll tog vi oss varsin kopp kaffe - jag med kokosfett i - och plötsligt var klockan halv åtta. Maken och sonen satte sig framför varsin dator, sonen för att umgås med kompisar och maken för att bokföra. Vad skulle jag hitta på då?! Jag gjorde ett yogapass, sköljde näsan med min näskanna och vilade en stund på spikmattan. När jag låg där på spikmattan kände jag mig nästan som en riktig yogi. Idag känner jag mig relativt lugn, pigg och balanserad trots att det kommit skurar med snöblandat regn hela morgonen. Idag blir det påskpyssel på jobbet. Ni vet ett sådant där efter gammaldags modell med barn indelade i olika grupper som går till olika stationer. Själv ska jag ansvara för stationen med bordtuppar i kartong. Kuckeliku!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.