icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
30 januari 2017 06:54
3

Minus 12 cm på en månad

Mätdag; Minus 12 cm - i alla fall om man gör som kvällspressen och adderar siffrorna.... Minskat mest runt byst och höft, skapligt runt midjan och lite runt låren. Överarmarna oförändrade - vilket var väntat eftersom de tightade till sig rejält under höstens danser.

Man kan ju som bekant inte punktförbränna fett - men så klart formar sig kroppen efter det vi gör. Jag menar, titta på vilken friidrottare som helst på TV - man behöver inte ens veta vilka de är, det syns på kroppen vad de tävlar i. Så med alla höga armlyft under hösten smälte mina överarmar.

På vågen hade det inte hänt mycket alls. Minus två ynka hekto.

Bestämde mig för att införa en ny regel. (Har jag satt upp reglerna kan jag väl ändra dem med) Regel: Jag-har-något-att-fira-måndag. Som idag då när jag är ett par hekto från en belöning - skit i vågen! De här fyra veckorna har jag tagit hand om mig själv jättebra, följt planen, minskat i vikt och storlek. Så jag har någnting att fira!

Tog på mig en fin kjol idag och ska gå och köpa mig tulpaner på hemvägen. Idag firar jag. Och om fyra veckor tänker jag fira igen...

Hurra för mig!

Gillar

Kommentarer

 • 30 jan 2017 07:00
  Bella50

  Det är bäst att fira sig själv...ingen annan gör det. Grattis 👏👍💐

  Senast uppdaterad 30 jan 2017 07:01

 • 30 jan 2017 07:06

  Hipp hipp hurra !!yes

 • 30 jan 2017 07:18

  Och jag har en viss erfarenhet av att styra upp mitt eget fiande. Är gift med en fantastisk man men han är fdd helt utan romantiska gener - så smycken och blommor köper jag själv.winkbrukar informera honom om vad jag "fått" - vi har ju ändå gemensam ekonomi....

Logga in för att skriva en kommentar.