icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
27 januari 2015 06:59
1

Meditation i grupp

Kost och promenader med stavar till och från jobbet rullar på som det ska. Extra härligt att gå till jobbet i snön, lite ljusare är väl himlen på morgonen också.

I går gjorde jag min morgonyoga och sedan en stunds meditation före jobbet. När eleverna slutat på eftermiddagen stängde jag in mig i grupprummet en stund och gjorde en kortare övning. Verkar fungera bra, jag var i alla fall rätt pigg hela eftermiddagen.

När jag kom hem kände jag mig trött och la mig på spikmattan och gjorde mina övningar där. Tror jag somnade en kort stund också.

När jag gick upp och satte fart med maten fick jag ny kraft och kände mig mer fokuserad än en vanligt vardagskväll. När det var dags att sova kändes huvudet klart men kroppen trött och jag sov skönt i natt.

I morse upprepade jag min  morgonrutin och i kväll blir det spännande. Jag har tagit kontakt med en meditationsgrupp och ska få vara med och prova på. Få se vad jag tycker. Hur som helst så blir det en ny erfarenhet och nya möten med människor  - och det är ju aldrig fel.

Gillar

Kommentarer

  • 27 jan 2015 09:51
    utter

    Häftigt! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.