icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
4 april 2017 06:42
1

Mars månad

Mars månad kom och gick. Det mesta vändes upp och ner när en kär och nära släkting oväntat avled. Och jodå, det har blivit en hel del tröstmat och skräp. Så mycket att jag är hjärtligt trött på att vad burgare heter och nu till slut laddat med soppor, makrill i tomat och annan nödmat till dagar när livet känns för tungt för att orka matlagning. Borde jag väl gjort från början egentligen.

Det som ändå varit bra är att mitt experiment men en annan typ av kost (grötfrukost) fallit väl ut. Jag har hittat en vardagslunk som känns hållbar. Nu behöver jag egentligen bara bestämma mig och sluta med godis, snacks och andra onödigheter så kommer det att hända grejer...

...så jag får väl vara nöjd med att under omständigheterna ha tagit hand om min mage så att det inte kraschat och dessutom hittat en fungerande struktur. Jag har också löst problemet med den veckodag när jag inte riktigt hinner äta och därmed blir jättehungrig efter träningen. Nu blandar jag en proteindrink och tar med mig för att dricka direkt efteråt - tillbaka till mina byggarrötter med andra ord.

Vikten har i alla fall varken gått upp eller ner denna månad.

Massor av dans har det också blivit - och kommer att bli den kommande månaden.heart

Så här äter jag nu på en vardag:

  • havregrynsgröt
  • matlåda med tex kött och grönsaker, kryddsmör
  • mellis (kokt ägg och något mer litet)
  • LCHF middag

Kommentarer

  • 4 april 2017 08:06
    Bella50

    Bra gjort under omständigheterna 👍

Logga in för att skriva en kommentar.