icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
21 March 2014 06:55
3

Mår sådär

Närmare nio plusgrader redan i morse och av gårdagens decimetertjocka snötäcke finns inte ett spår. Hoppas det är färdigsnöat för i år nu. Den här veckan har det gått magsjuka på jobbet och i går blev folk sjuka till vänster och höger. Jag började känna mig eländig på eftermiddagen och sov ett tag när jag kom hem. Idag fryser jag, har orolig mage och känner mig inte så vidare värst bra. Ska strax släpa mig iväg till jobbet - och slutar som tur är tidigt i dag. Hoppas på en lugn helg för både mig och er andra...

Gillar

Kommentarer

  • 21 Mar 2014 07:07
    Varför jobba om du inte mår bra?
  • 21 Mar 2014 07:17
    Min assistent är på semester, vikarien blev sjuk och så även vikariens vikarie - nu orkar inte eleverna mer., så kan jag ta mig igenom dagen och vara där tills de slutar så är det värt att gå till jobbet sjuk. Många lärare har sjuknärvaro - tyvärr får vi inte extra betalt för det :-)
  • 21 Mar 2014 07:55
    Men det är ju arbetsgivarens problem... Å magsjuka sprids ju av att man inte stannar hemma om man är sjuk. Jag vill inte vara ond men ibland kan man behöva fundera över helheten

Logga in för att skriva en kommentar.