icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
18 augusti 2015 07:30
1

Många tankar just nu

Många intryck igår när vi hade utbildningsdag - och jag fick jättefin LCHFkost. Alldeles på tok för stora portiooner, men så är det ju ofta. :-)

Jag funderar mycket på mitt jobb just nu. Jag hade sökt en arbetsuppgift som inneburit mer ansvar men den gick till en kollega. Det känns som om jag mest står och stampar och aldrig riktigt får chansen.

Ibland tänker jag mig att jag ska söka mig bort och ta ett nytt jobb. Men samtidigt trivs jag med mina uppgifter och mina arbetskamrater. Det verkar bara som om arbetsledningen inte riktigt ser vilken potential jag har.

Visst man ska inte klaga på att man har för lite att göra på jobbet - men å andra sidan, ska jag verkligen gå där och dra i 25 är till?!

Min branch kommer aldrig att ge någon högre lön så på ett sätt kan jag ju se det som en födkrok och istället utveckla mina fritidsintressen. I höst ska jag gå kursen Textilt Återbruk på en fokhögskola under fyra lördagar. Det ska bli jättekul! Och igår anmälde jag mig och maken till nybörjarkurs i salsa.

Mycket att tänka på som sagt, men LCHF och träning går å sndra sidan på rutin just nu så då slipper jag i alla fall tänka på det...

Igår åt jag;

ägg och bacon

kaffe med skink- och ostrulle

köttgryta med varma grönsaker

korv med gurkmajonäs och te

lite nötter på kvällen

Som sagt lite för mycket mat, men jag styrde inte över tiderna själv - idag blir det enklare.

Gillar

Kommentarer

  • 18 aug 2015 11:50

    Tack båda två för kloka råd! Det är nog så att jag får lov att vara lite tålmodig och se tiden an. Helst vill jag veta nu - men så funkar ju inte livet...

Logga in för att skriva en kommentar.