icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
4 juni 2015 07:08
4

Mål mål mål

Igår slog jag till!

Först väntade jag tills byggjobbarna, som lägger nytt tak på vårt hus, hade åkt iväg på lunch. Och sen så började jag med mina squats....158, 159, 160 - skrutt också, någon kommer gåendes utanför huset. Slutade. Och så var det bara sonen som kom hem - och fnissade över att jag slutat träna.

Börja på 161?! Nej, nu var det ju final så det kändes fuskigt. Väntade till kvällen och så:

250 squats och 250 chins i TRXen! Känner mig så himla nöjd. Och sonen förlorade vadet och ska få laga mat till mig nästa vecka.... tror jag väljer torsdag - min första semesterdag.

Mest gjorde jag ju den här utmaningen för att jag vet att jag blir stressad på jobbet i maj och då lätt prioriterar bort träningen. Nu började jag på 50 squats och ökade med 10 varje dag, fem dagar i rad och så vila den sjätte dagen. Ganska snabbt och lätt varje morgon före frukost.

Effekter? Fler än jag trodde. Det var inte alls så jobbigt som jag inbillat mig men däremot kändes det som om blodet forsade runt i kroppen på morgonen och jag har känt mig väldigt pigg på en gång.

Jag har blivit starkare - här om dagen tappade sonen ett glas som gick sönder och där stod han barfota på klinkersgolvet. Han är bra mycket längre än mig nu men jag tog på foppatofflorna och slog armarna runt midjan på honom och bar ut honom ur köket - lätt...

Och så har magen blivit plattare. Det trodde jag nog inte men det har definitivt haft effekt även där.

I ren glädje igår gjorde jag klart sommarens träningsplaner - men idag är jag träningsledig, sommarträningeen börjar på på fredag....

Gillar

Kommentarer

 • 4 juni 2015 07:29
  Så inspirerande! Idag blir det till att göra squats och när jag googlade på hur man gör chins på bästa sätt började jag faktiskt tro att jag kan lära mig. Måste bara hitta något som håller att hänga i.
 • 4 juni 2015 07:45

  Verkligen inspirerande och starkt gjort! Du kan känna dig stolt och ha en fin dag.

 • 4 juni 2015 08:12
  Tita

  Grattis till målgången och människolyftet..... Ny typ av träning kanske....wink

  Pepp på dig!

 • 4 juni 2015 22:01
  Cinda
  Vad härligt att nå ett mål :) Måste berätta att min son, som inte gillar matlagning, gör middag här varje torsdag och dottern, som älskar att laga mat, gör alltid en helgmiddag.. det är så skönt att sätta sig vid dukat bord några dagar i veckan :)

Logga in för att skriva en kommentar.