icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
7 augusti 2014 17:43
1

Mätt mina mått

I går kväll mätte jag mig med måttband runt byst, midja, mage, höfter, överarm och lår. Lappen ska jag spara tills om ett par månader eller tio veckor. Nu ska jag bara koncentrera mig på mina aktiviteter; äta rätt, sova och motionera.

I morse blev det promenad och styrketräning igen. Men lite förberedelser av kläder och frukost dagen innan hinner jag bra. Kändes sååå skönt att sitta nyduschad och äta frukost efter en timmes motion på en vanlig arbetsdag!

På jobbet var det inte många tillbaka efter semestern så jag var riktigt effektiv och jobbade undan för fullt. I morgon är förhoppningsvis min kollega tillbaka så jag får lite sällskap på fikarasten.

Jag år ägg och bacom till frukost och hade matlåda med pulled pork med till lunch, i kaffet tog jag kokosfett under dagen. Otroligt vilken skillnad det blir när man inte fuskar utan håller sig helt till LCHF - jag är fortfarande inte hungrig sedan lunchen.

Gillar

Kommentarer

  • 7 aug 2014 21:40
    mamajo

    yes

Logga in för att skriva en kommentar.