icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
19 november 2014 06:58
3

Lycklig bubbla och inget godis

Igår var det mörkare och blötare än någonsin här hos oss. Det regnar inte men ligger ett dis överallt så så fort man rör sig utomhus blir hår och kläder våta. Det är omkring fem grader och otroligt lerigt - inte ens barnen orkar riktigt leka ute.

MEN jag svävade på små moln igår på jobbet. Tänk vad lite träning kan göra för humöret hela dagen efteråt. Alla klagade och gnällde i personalrummet över väder, trötthet och för lite ork för att orka ta tag i att motionera.Men jag försöker slå dövörat till och leva i min glada bubbla. Inte dras med ner i det negativa träsket. Och idag ska jag springa igen...

igår kom jag hem, lagade middag och åkte sedan för att hämta ut ett paket på ICA. Förenat med livsfara! Godissuget slog till direkt. MEN jag slog tillbaka; vi köpte lite små ostar och skinka till maken, nötter till mig och inget godis alls.

Varje gång jag känner mig sugen försöker jag se en CPAP maskin framför mig och minnas att jag ska stötta maken. Han har förresten varit jätteduktig sedan han bestämde sig för att satsa stenhårt på LCHF.

Igår åt jag:

ägg och bacon, morotsjos

köttfärslimpa med grönsaker

kvarg

ugnsomelett med chorizo

Jag morgonyogade och cyklade till och från jobbet men tränade inte på kvällen.

Gillar

Kommentarer

 • 19 nov 2014 07:19

  Heja heja för din bubbla! Bra val med nötterna! :-)

 • 19 nov 2014 07:22

  HÄrligt och det är rätt att försöka stå emot allt det negativa och inte ryckas med. Jag tänker alltid att jag sätter upp ett paraply.

 • 19 nov 2014 09:33
  Tita

  Det är så tråkikigt att din make riskerar att bli sjuk men tur att han tagit det på allvar och tagit tag i det han kan göra själv. Det hela underlättar ju för dig också då ni är två som kan påminna varandra om orsaken till att ni äter bättre. Och orsaken är ju inte sjukdom utan att ni skall må bra båda två!

  Sköt om er och mys med rätt tillbehör!

Logga in för att skriva en kommentar.