icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
7 april 2015 07:07

Lugna veckan

Om nu veckan före påsk är stilla veckan så kan väl veckan efter påsk få vara lugna veckan - i alla fall hemma hos mig. Nästa vecka börjar jag med morgonpromender före yogan och frukosten - den här veckan tänkte jag nöja mig med en liten hundpromenad (utan hund) varje dag efter middagen.

Så klart ska jag träna, yoga och jobba som vanligt men kanske i ett lite lugnare tempo. Ett slags uppvärmming inför terminens sista intensiva veckor.

I går satte vi ordentligt fart med grävandet av ny altan. Men vi tjuvstartade i torsdags så nu var det mentalt bara att plocka upp spaden och fortsätta. Varje spadtag sker för hand, vi bär bort i hinkar, tippar i stora tråg och kör på släpkärran till tippen. Tre gånger var vi på tippen igår. Den evigt ringlande långa kön till återvinningen stressade nog många men för oss blev den ett skönt avbrott i grävandet. (Och nej, jag gjorde inte någon styrketräning i går - istället blev det timmar av funktionell träning.)

Påskafton tillbringades med släkt hemma hos mina föräldrar, god mat och glada miner. Påskdagen mådde jag konstigt, magont, och sov i princip hela dagen. Vägde plötsligt två kilo mer dessutom... Nu mår jag prima och har "minskat" i vikt två kilo. Borde kanske skriva en bok om minus två kilo på två dagar - eller vad tycker ni?!

Maken har ätit LCHF (helt utan fusk - det ni!) i exakt ett halvår i söndags; minus drygt 16 kilo och många centimetrar runt magen. NU känns det som om man får slå armarna dubbla varv runt honom.... Lite beror det väl på att jag också minskat i storlek under halvåret. Det märks inte minst om morgonens yoga att jag är starkare, smidigare och mindre nu.

Våreterminen del 2 - nu kör vi!laugh

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.