icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
16 december 2014 07:04

Lugn och ro ger resultat på vågen

Igår kompade jag ut och gick  hem tidigt och satte mig på en gång i soffan med min bok. (Tredje delen i Lev Grossmans triologi) Efter ett par timmar började ögonlocken bli tunga och jag tittade in till sonen för att säga att jag tänkte ta en tupplur - bara för att upptäcka att han redan hunnit före och låg i sin säng och snarkade. Jag sov en timma och lagade sedan ärtsoppa med stekfläsk. Sedan tillbaka till boken igen.

När maken kom hem från julbordet på jobbet hade jag fortfarande inte satt igång TVn. Men boken blev utläst innan jag gick till sängs...

Fyndade ny kjol på Tradera som dök upp med posten igår. Storlek 40! Kändes som en seger att bara dra på sig och den passade. Men som vanligt provade jag den inne på toa med låst dörr - undrar när jag ska våga tro på vilken storlek jag har och våga testa nya kläder i sovrummet... Hjärnspöken...

I helgen drog jag förresten på mig min stl 38 jeans som jag köpte på rea i desperation - jag visste att de var för små men de var sista paret som tillverkades i den modellen. Nu går byxorna på och gylfen går att knäppa. Men de sitter som ett korvskinn och är knappast lämpliga att visa sig utomhus i. Men det var en självförtroendeboost att de gick på mig.

Konstigt nog verkar kroppen släppa i från sig centimetrar nu när jag lagt ner all hård träning och bara försöker överleva veckan ut inför jullovet. Kanske har det med stress att göra; nu känner jag mig lugn och då händer det grejer med kroppen?!

 

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.