icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
24 april 2014 08:19

Lite som att skolka

Idag är jag ledig fast resten av mina arbetskamrater jobbar på som vanligt, känslan är lite som att skolka från en uppgift, att göra något roligt istället för något arbetsamt. Igår följde jag sonen på läkarbesök på förmiddagen och när vi skiljdes på stan så var det egentligen inte många timmar kvar tills han skulle komma hem igen. Jag hann lagom läsa ut min bok och ta en tupplur. I morse steg jag upp som vanligt för att väcka sonen och sätta fart med dagen. Jag var lite orolig att han inte skulle vilja gå till skolan nu när han visste att jag var ledig så därför satte jag full fart. jag skrev en lång ista på städa, göra nota, tvätta osv - bara trista saker i sonens ögon. Så satte jag fart och innan han hunnit ut äta sin frukost och genom dörren hade jag stoppat i en tvätt, vikt kläder och farit runt hemma. Sonen försvann iväg och jag satte mig vid datorn för att svara på mail och kolla upp ett par saker. Nu ska jag ta en kopp kaffe och titta på TV en stund, bara slappa. Jag har tom varit så larvig att jag påbörjat en grej på köksbordet som får ligga framme tills sonen kommer hem - bara att hoppa upp ur soffan och se upptagen ut när han kommer från skolan. :-) Härligt med en ledig dag. Och skönt att hinna få städat redan en torsdag så att jag får helgen fri. Men som sagt, det tar jag lite senare i dag...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.