icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
23 april 2014 08:35
2

Lediga dagar

Den här veckan blir minst sagt ovanlig. I måndags var det annandag påsk och igår jobbade jag som vanligt. Idag och i morgon är jag komp. ledig och på fredag jobbar jag igen. Snurrigt men samtidigt skönt att få sammanlagt 14 lediga dagar på inom loppet av 16 dagar - om man räknar in påsklovet. I går promenerade jag hem och satt sedan nästan hela kvällen i soffan med en spännande bok. Hittar jag något jag gillar kan jag bli helt uppslukad - och nu när jag visste att jag skulle vara ledig så var det bara att läsa på. Vaknade i natt med stel och värkande kropp. Kan inte annat än skratta; Först ett intensivt lov med styrke- och konditionsträning i form av fönsterputs, städning och anläggning i trädgården och sedan stillasittande jobb och läsning. Träningsvärk! De här två lediga dagarna ska jag inte göra mycket. Jag ska följa sonen till ett läkarbesök, läsa böcker, vila och kanske städa och handla så att jag får helgen fri från måsten och kan jobba vidare i trädgården. Även om jag tänker ta det lugnt blir det nog två effektiva dagar med tanke på att sonen går i skolan som vanligt och maken jobbar. Lika bra att stiga upp på morgonen jag med med andra ord.

Kommentarer

  • 23 apr 2014 09:08
    Gittebe
    Vad härligt. Ta vara på dina lediga dagar. De är inte så många (då man är helt för sig själv) och när de väl kommer så går de så fort. Blir nyfiken på vilken bok som fänglsar dig så :)
  • 24 apr 2014 08:11
    Magikerna av Lev Grossman. Jag blandar vilt och läser gärna filosofi, psykologi och litteratur om hälsa vilt blandat med fantasy och riktiga skit-deckare.... Anything goes...

Logga in för att skriva en kommentar.