icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
12 januari 2016 16:06
1

Keeping up apperance

Nu känns det som om jag kommit igång helt enligt mina vardagsrutiner igen. På arbetstid och bland familj och vänner vet alla att jag äter LCHF och efter så många år är de vana att jag inte tex tar fikabröd.

Naturligtvis händer det att jag gör dumma val ibland - konstigt vore det väl annars. Men inte på vardagar; Jag måste ju hålla skenet uppe!

Jag menar, tackar jag nej till en bulle ena veckan på jobbet men tar en nästa så skulle ju förtroendet för mig sjunka och ingen skulle tro på att jag äter som jag gör. LCHF skulle inte vara någon livsstil längre utan bara en tillfällig "diet" eller bantningsmetod. Fuskar jag blir det hemma, som vissa gånger nu i jul - meninte när vi firade med släkten.

Vad jag försöker säga med mitt virriga inlägg är väl att jag skapat mig någon sorts identitet som "hon som inte äter socker och mjöl" och att det är skönt att vardagen är här igen.

Det var bara det....

Nu ska jag jobba på en stund till innan jag går till meditationsgruppen.

Idag har jag ätit;

  • middagsrester till frukost
  • köttfärssås med grönsaker
  • kvarg

...och å blir det väl middag när jag kommer hem, antar jag.

Gillar

Kommentarer

  • 12 jan 2016 17:27
    Förstår ditt resonemang precis! *ler*

Logga in för att skriva en kommentar.