icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
6 oktober 2015 07:05

Kanske på väg nu

Igår började jag dagen med yoga. Första morgonen på tre veckor. Och i går kväll tog maken och jag en promenad efter middagen med hunden - alltså vi har ingen hund men vi har en liten hundrunda kring bostadsområdet.

Jag sov ganska bra och det var inte förrens jag vaknade till vid halv fem, och insåg att det var arbetsdag, som tankarna på jobbet började snurra igen. Jag känner mig ganska tom just nu när det gäller jobbet - tyvärr finns ett problem som jag inte verkar kunna lösa. Kanske ändrar det sig snart så att jag hittar tillbaka till glädjen.

Tills vidare får jag fokusera på att genomföra kost, motion och allt jag tycker om att göra på fritiden. Igår sydde jag lite på min läxa till folkhögskolan och idag ska jag till kyrkans meditationsgrupp.

Fylla på, fylla på på fritiden så att jag håller ihop på jobbet, så ska jag nog klättra över det här hindret också.

I morse blev det yoga igen - så det här är ändå ett hoppfullt inlägg. Kanske är jag på väg nu...

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.