icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
27 augusti 2014 07:22
1

Känslomässig papperskorg

Vi har ett positivt arbetslag på det stora hela - men det finns också de som alltid ser hindren och upplever allt från den mörka sidan. Det blev väldigt tydligt på ett möte igår.

Jag  känner mig nöjd i efterhand, för att jag inte tog åt mig utan såg de negativa kommentarerna som de var. Några bittra personers oförmåga att låta andra ha det bra och känna arbetsglädje. För bara något år sedan hade jag tagit allt väldigt personligt och blivit ledsen.

Samtidigt känner jag mig lite missnöjd för jag lät de här personerna uppta mina tankar när jag cyklade hem och även under morgonens promenad. Det är inte trevligt att ha personer bo hyresfritt i ens huvud - om ni förstår vad jag menar...

Nu skriver jag några luddiga rader om dettta här i bloggen och hoppas att ni kan vara min känslomässiga papperskorg så att jag kan slå bort tankarna.

Keep calm and carry on !

Kommentarer

  • 27 aug 2014 08:10

    Jag förstår vad du menar med att de upptar tankarna fast du inte vill. Se det som att hjärnan måste bearbeta informationen så du kan få ut den ur ditt system utan någon framtida påverkan ;-)

Logga in för att skriva en kommentar.