icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
13 augusti 2015 07:26
2

Jobb igen

Så var det strax dags att cykla iväg till jobbet igen efter semestern. Och det känns bara bra, faktiskt.

Jag var uppe innan ens katterna vaknat och gick först en promenad runt villaområdet (hundpromenad utan hund), sedan gjorde jag yoga och tog en dusch. Till frukost blev det ägg och bacon som jag förberett - bara att koka te och värma maten i mikron.

Till lunch har jag med mig kvarg och en nötblandning med kokos att ha ovanpå.

Nu tog jag mig en stund att kolla epost och läsa lokaltidningen på datorn. Tänkte det var bäst att blogga också - även om jag är pigg som en mört så har det säkerligen gått över tills i eftermiddag.wink

Och det är väl tur att jag börjar en torsdag - i morgon är jag säker helt slut, men då är det ju redan fredag.

Blev ledsen när jag läste i lokaltidningen (Eskilstuna Kuriren) om hur andra Eskilstunabor startat en facebookgrupp som uppmanar till våld mot EU-migranter. Hur kan man ens tänka att våld mot en annan människa skulle lösa någonting alls?! Skäms lite över att dessa åsikter gror runt omkring oss. Kanske är jag lite blåögd och tror alla om gott men det känns inte klokt med människor som skriver sådana inlägg. Var är humanismen?

 

Kommentarer

 • 13 aug 2015 08:39
  gittan52

  Praktiskt att börja jobba en torsdag efter semestern wink

  Jag håller med dig om det är oroväckande om alla trådar på FB som i stort sett uppviglar till våld mot olika grupper.

 • 13 aug 2015 09:30

  Håller med, våld föder våld och leder inte till någon fredlig lösning .. tragiskt hur vissa tänker sad

  Ha en bra dag på jobbet!

Logga in för att skriva en kommentar.