icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
1 March 2017 06:34
1

Januari bra februari usch

Januari blev jättebra madt kost, motion och balans.

Så kom februari med influensan som drog in och drabbade alla i familjen en efter en. Inte mycket motivation till att äta rätt. Tränade gjorde jag i alla fall, men minsta möjliga.

Semlor, semlor, semlor - jag jag skriver inte mer än så....

Och så förra veckan avled min älskade farbror hastigt och oväntat. Han var inte så ung och väldigt sjuk men just nu lite piggare och liksom jämnsjuk. Vi skulle ha åkt till honom och firat hans födelsedag med tårta och presenter - men boendet hade magsjuka och vi väntade ett par dar innan de kunde ta emot oss. Och så dör han. Somnade in på natten mot torsdag. Och allt blir så himla konstigt. Jag menar, vad gör man med presenter osv...

Istället blev det till att åka och tömma hans lilla lägenhet.Mina föräldrar planerar begravningen.

Det kryper inpå en när det är föräldrarnas generation. För drygt ett år sedan gick min mormor bort. Men det var annorlunda. Hon var över 90 år gammal och vi hade dålig kontakt hela mitt liv.

Nu är det i alla fall 1 mars. Och det här skulle otroligt nog bli ett peppande inlägg.smiley Jag har lagt upp planerna för mars med kost och motion. Nu är det bara att genomföra och invänta tesultatet.

 

Kommentarer

  • 1 Mar 2017 07:03
    BirtheX

    Alla inlägg måste då inte vara peppande. Bloggandet ska spegla livet självt tycker jag. Var sak har sin tid och sorgen den har sin. 

     

    Mitt varma deltagande.heart

Logga in för att skriva en kommentar.