icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
4 januari 2017 16:53
2

Inte tänkt på LCHF alls idag.

Idag är det femte dagen på min nysatsning med LCHF. Och jag har inte skänkt vare sig mat eller vikt en endaste tanke! Så skönt när allt bara rullar på.

Vaknade rätt sent i morse och såg ut på snön. Vi fick över tjugo centimeter här hos oss söder om Mälaren.

Till frukost blev det två ost- och skinkrullar, lite salami, ett kokt ägg och te.

Och så ut och skotta då. Hela familjen tillsammans. Tveksamt om katterna gjorde så värst mycket, men vi andra fick oss en helkroppsträning. Jag gillar att skotta snö! Faktiskt.

Jo, förresten en liten tanke har jag allt skänkt min nysatsning, kom jag på. Jag bad maken fota mig både framifrån och från sidan i sportBH och korta träningsstights. NEJ - bilderna ska inte ut på sociala media. cheeky Men jag ska spara dem och be honom fota mig igen om tex tre månader och se om jag kan se någon skillnad.

Jag kan ju tyvärr inte se någon skillnad alls i spegeln. Samma nu med stl 40 som när jag var som störst och hade stl 52. Trist att inte kuinna se sina egna framgångar....

Till lunch blev det en  MBC - kaffe med kokosfett och grädde. Samt en proteinpudding som enligt förpackningen skulle smaka lussebulle.... Nja, ätlig och intressant smak men kanske inte direkt lussebulle och inte heller särskilt god.

Nu ska jag gå och steka chorizo, några överblivna prinskorvar från julen och hot dogs. Ska bli kvällsmat och matlådor. Jättebra snabbmat faktiskt att ha färdigstekta korvar i frysen att värma och äta med tex gurkmajonäs när man är trött och hungrig etfter träningen på kvällen. Sonen får strips till sina korvar.

Senare i kväll ska vi träffa några kompisar och dansträna ihop. Så kul!

Gillar

Kommentarer

 • 4 jan 2017 21:38
  paloma

  Det borde synas rejält, det är 6 storlekar i kläder.

  Jag kan tycka ibland att jag ser likadan ut nu som innan när jag vägde över 90 kg, men sedan inser jag att det inte är möjligt.

  Du har inga gamla byxor kvar, där kan man se skillnadensmiley

 • 5 jan 2017 17:08

  Jo, jag har i alla fall sparat ett par jeans i storlek 46 - och det händer ibland, när jag har garderobsrensning eller så, att jag provar dem och förundras över hur mycket plats det är i dem.

Logga in för att skriva en kommentar.