icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
3 juni 2015 09:23
3

Inte blev det som man tänkt sig...

Vaknade på tisdagsmorgonen och kände mig seg. Efter frukost tilltog huvudvärken. Inte för att jag har migrän men jag skulle tro att om man har det känns det som det gjorde... Ont i halva huvudet och värk ända ner i örat.

Tog en Ipren och la mig på soffan, men insåg till slut att jag inte skulle kunna ta mig till jobbet. Sjukanmälde mig (allt krångligare för varje år - nu krävs tre samtal och ett mail...) och fick därefter återse frukosten. Blä! Somnade och sov till halv tre.

Konstig fördelsedag är väl bara förnamnet! Gästerna avbokades - vi visste ju inte vad det var för fel eller om jag smittade. Mådde  ändå bättre på kvällen och efter en dusch åt vi god middag och tårta.

Maken hade köpt Peter Englanders nya trädgårdsbok och en fin sekatör åt mig. Gulligt!

Englanders böcker är himla roliga att läsa. Har man hört honom prata trädgård på TV så vet man att han har en viss jargong - och han skriver som han pratar så när man läser HÖR man honom! Kul!

Idag mår jag bättre men jag hade lite feber i morse. Ska ändå cykla till jobbet i eftermiddag på ett viktigt möte. I morgon är det elevernas sista dag så det ska mycket till för att jag inte ska gå dit...

Fortfarande 240 squats - men innan veckan är slut ska jag klara 250 och därmed avsluta mitt projekt!

Gillar

Kommentarer

 • 3 juni 2015 09:26
  salsasyrra

  Grattis i efterskott, krya på dig!

 • 3 juni 2015 10:52
  Tita

  Krya på dig och grattis!!smiley

 • 4 juni 2015 05:51
  Lärarna har ett otroligt stressigt jobb, allt pappersarbete bara tar jättemkt tid. Min bästa väninna är lärare. Hon blev så sjuk så hon svimmade på jobbet för nån vecka sen. Låg på sjukhuset i 5 dagar med dropp utan att de kunde hitta orsaken, kan det varit stressyndrom :( nu sakta mår hon bättre men märker av yrseln när hon går till jobbet och alla betyg som ska sättas och alla som klagar på nåt och mkt tonårshormoner i omlopp varje dag för en i jämförelse futtig lön.... Otacksamt jobb tycker jag. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.