icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
17 februari 2015 13:46
1

Ingen fest för oss

Ja, 75-års kalas blev det väl för 75-åringens del, men vi fick stanna hemma. Sonens mage är inte bra och med så många äldre människor var det bäst att vi stannade hemma än riskera att smitta någon Maken och jag ska åka över i helgen och uppvakta istället.

Den tid jag "fick över" ägnade jag istället åt att baka smörgåstårta (från LCHF-kokbok till helg och fest) åt maken som fyller år i morgon. Blir alltid bäst om man fyller bottnarna och plastar in över natten samt dekorerar dagen efter.

Jag blev väldigt nöjd med anslagen som blev extra runda och fina med hjälp av ett kastrullock som mall.. Jag tog kort på hela klabbet med telefonen men sedan strulade tekniken. Om jag får lite support i kväll kanske jag kan lägga ut bild på både anslagen och den färdigdekorerade tårtan i morgon, hoppas jag.

Gillar

Kommentarer

  • 17 feb 2015 16:24

    Jag gjorde Oopsies, fast utbrett i långpanna;

    6 delade ägg, 200g philadelphiaost, salt, 0,75dl sesamfrö, 1 msk fiberhusk och 1 tsk bakpulver. Vispa vitorna för sig och vänd ner dem sist i smeten. Låt stå 10 minuter och klicka ut på bakplåtspapper. Grädda i 200 grader i ca 15 minuter.

    Gör man runda kakor och strör sesamfrå ovanpå blir det som frallor eller hamburgerbröd.

Logga in för att skriva en kommentar.