icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
25 januari 2017 06:54
5

Inga semlor i sikte

Höll på att försova mig i går morse. Vaknade en kvart sent för att klockan var felinställd. Inget fara på taket men morgonen blev en aning sned och jag hann inte blogga. Kom i tid till jobbet i alla fall.

Här om helgen satt vi och pratade med min pappa om "scheman", om ni kommer ihåg dem från när ni läste psykologi i gymnasiet?! Ni vet tex om man väntar barn så ser man gravidmagar och barnvagnar överallt...

Vi pratade om att jag upplever att latindanser, och då speciellt salsa, har fått ett uppsving. Om det nu är så eller om det breor på de kretsar jag umgås i....???...

Nåväl, sett par dagar senare på jobbet satt vi tyckte att lunchen varit skral (inte jag som hade min matlåda men övriga...) och att det vore läge att åka iväg och köpa mellis eller kanske fikabröd eller...

Då insåg jag att jag PÅ RIKTIGT inte sett en enda semla i år!!!! Trots att jag varit på maxi och handlat flera gånger efter nyår.

Finns det inga semlor i år??? Klart det finns!

Men jag kände mig så himla stolt när jag lyckats med mitt schema - jag är inte intresserad av kaffebröd eller godis. För första gången i mitt liv.heartyes

Nu när jag har ett projekt och bara ger mig själv mat som jag vet att jag mår bra av plus att jag skriver upp allt jag äter så har jag varit så fokuserad på att registrera hur jag mår att jag inte skänkt det jag inte äter en enda tanke.

Börjar känna mig som om jag blivit vuxen så här i 45 års åldern...

 

Gillar

Kommentarer

 • 25 jan 2017 07:17
  Bella50

  Underbart 👏👏

 • 25 jan 2017 07:49

  Härligt!!! wink yes

   

 • 25 jan 2017 08:13
  gittan52

  Så underbart!

   

 • 25 jan 2017 09:06
  paloma

  Du har kanske lärt dig att ignorera dom, är man inte sugen letar man inte efter dom.

  Det är ett stort framsteg att ha kommit så långtyes

 • 25 jan 2017 13:53
  Tita

  Bättre sent än aldrig😁Jag menar bli vuxen!! 😀

  Jag har aldrig sett på semlor för jag gillar dem inte!!! Vet inte riktigt varför? En last mindre!!

  Pepp på dig

Logga in för att skriva en kommentar.