icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
21 juni 2015 14:18
2

Införskaffa gardintyg

Våren har ju som bekant varit väldigt kall och därmed har det mesta i trädgården tagit paus - tex blommar vår stora Rhododendron för fullt nu, nästan en månad senare än förra året.

Det kalla vädret har lurats lite. Plötsligt är det annandag midsommar (dagen som inte finns) och jag har redan haft ledigt från jobbet i envecka. Oj, vi som skulle sy nya dynor och gardiner till husvagenen har ju knappt ens tänkt i semesterbanor.

I eftermiddag ska jag i alla fall försöka köpa tyg till gardinerna så att jag kan sy nästa vecka i lugn och ro - maken jobbar en vecka till innan sin semester. Han däremot syr dynorna och tycker att jag är alldeles för slarvig för att hjälpa till...

Nu måste jag få upp styrfarten på både träning och semesterförberedelser så att sommaren kan komma i gång på allvar. Jag vill ju inte "vakna" och semestern är slut och ha missat allt det jag vill hinna göra i sommar.

Två trevligheter är i alla fall avbockade; skönt lugnt midsommarfirande med goda vänner och utan kolhydrater (bara någon enstaka jordgubbe i tårtan då) och sträckläst min första thriller för den här sommaren.

Gillar

Kommentarer

  • 21 jun 2015 18:51
    Bella50

    Ser lovande ut...🌹👍

  • 21 jun 2015 19:18
    Tita

    Pepp på dig du hinner nog med allt med din härliga energi!laugh

Logga in för att skriva en kommentar.