icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
8 januari 2017 15:56
1

I stort sett bra startvecka

Det har varit en bra första vecka. får jag nog tycka. Inte helt lätt att ha uppstart medans man fortfarande har semester - så två gånger har det blivit avsteg från kostplanen. Först när vi städat köket hela dagen och "unnade oss" hämtmat och sedan i går kväll. Sen kväll nästan natt. På väg hem från dansen drabbades vi av nån sorts kollektiv panik över att vardagen närmar sig och det blev plusmenyer och milkshake i soffan. Ingen drömkost direkt - och jag blev äckligt proppmätt. Konstigt att äta så mycket mitt i natten.

Men men men viktkurvan pekat nedåt och idag är jag tillbaka på LCHFspåret igen.

I morgon börjar jobbet igen och då blir det automatiskt mer ordning och reda på mattider mm.

Jag kommer att äta matlåda under en period. Normalt sett äter jag lunch på jobbet. Men jag vill se vad som händer med mitt mående om jag har total koll på det jag äter och lagar allt själv. Ingen mer hämtmat heller på ett bra tag alltså.

Läste om runstreak - kanske skulle försöka mig på en koststreak... I så fall är idag dag ett.

Träning lär det också bli en hel del av bara farten. Vi har fortfarande snö så det blir till att promenera till och från jobbet (ca 60 min. totalt), och så ska jag morgonyoga, styrketräna och dansa.

Vägning i morgon.

 

Gillar

Kommentarer

  • 8 jan 2017 20:55

    Du är duktig, bra jobbat och lycka till kommande vecka! smiley

Logga in för att skriva en kommentar.