icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
7 oktober 2014 06:35

Hemmarast

Jag sprang intervaller i en halvtimme på löpbandet igår!

Jo jag sa att:

Jag sprang intervaller i en halvtimme på löpbandet igår.smileylaughyes

Hurra! Min fot gjorde inte mer ont eller var stelare i morse än vilken morgon som helst! Härligt! Kanske vågar jag mig på att springa igen på onsdag - vi får se... Har i alla fall en härlig träningsvärk idag - känns toppen.

Igår hade jag som vanligt Manisk Måndag med massor som klarades av både före och på  jobbet, inte var jag riktigt nöjd heller för när arbetstiden var slut hade jag en punkt kvar som jag måste göra idag. När jag kom hem gick jag raka vägen in i köket med posten i handen, satte på ugnen och gick sedan och tog av mig ryggsäcken. full fart med ombyte och lagade kokoslax.

Efter middagen var jag dödstrött och var tvungen att lägga mig på spikmattan en stund. Sur på maken var jag också - han skulle hänga en tvätt men ville "vila" sig en stund först efter jobbet.

Men så låg jag där och tänkte; Jag har ju också läst om de där undersökningarna som visar att mäns blodtryck blir lägre när de närmar sig hemmet efter jobbet medans kvinnors blodtryck stiger - eftersom vi vet att vi ska laga mat, tvätta och städa...

Och där låg jag på spikmattan och funderade på att jag nu håller på att forma om mitt liv från småbarnsmamma som måste laga mat till hungriga barn genast nu på stört till mamma till flygfärdigt barn som har all tid i världen till sig själv.

Och då blev det så tydligt: Från och med idag tar jag minst en halvtimmes hemmarast innan jag rör ett finger efter jobbet. Ingen annan kommer att märka någon skillnad men jag tror det kommer att vara stor skillnad för mig. Jag känner mig nöjd över att jag tror mig hittat en ny pussel bit till mitt "nya" liv.

Igår åt jag:

ägg och bacon

grönsaksgratäng med ost

kokoslax med kall sås och gröna bönor

 

Gårdagens träning:

morgonyoga med styrketräning

LBD utmaning dag 2

löpning 30 minuter
 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.