icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
9 november 2015 06:47
1

Hann mycket i helgen

Jag har haft en bra helg - så pass bra att det känns som om jag varit ledig länge och jag fick verkligen slå på hjärnan i morse och fundera på vad som skulle ske på jobbet.

I fredags åkte jag direkt efter jobbet ner till stan för att möta sonen och hans mentor. Det tog emot en aning att inte få åka direkt hem en fredag, men efter mötet när sonen och jag åt middag ihop på stan och hade all tid i världen att prata färdigt med varandra så kändes det bra.

I lördags veckohandlade vi och sedan bakade jag tårta. Nybakat, nystädat och småkusiner på besök. Och så när det åkt hem och lugnet lagt sig sydde jag klart min senaste uppgift från folkhögskolan. Det här gången har vi sytt av lappar. Jag gjorde en fotpall. Skönt att vara klar med läxan så att jag slipper tänka på den ett par veckor framåt.

I går gick jag upp duschade, åt frukost, stressade till ICA och köpte sallad (vi hade helt glömt att vi skulle ha matsäck) och så vidare till danskurs nr 1. Squaredans mellan 11-15. Och så danskurs nr 2, salsa från 15.30 - 17.

Kurserna kompletterar varandra jättefint. Jag får alltid ont i ryggen av att stå en hel dag på squaredans workshop. Det blir mycket stå, lyssna, gå, stå, lyssna gå osv. Och på salsan snurrar jag ut ryggen igen i alla turer och vändningar.

Nu väntar en ny november vecka. Det är MÖRKT och konstigt varmt. Känns som en väldigt mörk september ute. Men men jag klagar inte - varje dag till jag kan cyklla till jobbet är en bonus. När halkan kommer blir det till att promenera igen.

 

Gillar

Kommentarer

  • 9 nov 2015 08:16
    Tita

    Ha en bra vecka!!

Logga in för att skriva en kommentar.