icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
16 oktober 2014 07:09
1

Halloweenplanering

Igår fick jag skjuts till jobbet av maken så dagens motion blev en rask  promenad hem efter jobbet. Det märks att jag går/springer en del på löpbandet för jag håller jämnare hastighet nu när jag går ute. Benen "matar på" medans tankarna flyger.

Hemma igen blev det soffan och en äggmjölk med kakao. Somnade framför TV:n och sov fram till middagen. Sedan mer TV med familjen samtidigt som sonen och jag letade efter Halloween tillbehör på nätet.

Sonen kom hem och var plötsligt jätteintresserad an dräkter eftersom det skulle bli fest på hans skola. Själv häxar jag ut mig varje år dagen innan höstlovet för elevernas skull (och för att jag tycker det är kul så klart..). Man kan tycka vad man vill om Halloween och importerade högtider men jag tror att det främst är två orsaker still att det blir en allt större högtid för varje år.

Dels är det just en importerad högtid som vi inte har några riktiga kopplingar till och just därför känns det tillåtande för alla oavsett bakgrund eller religion. Dels är hösten lång och mörk och både elever och lärare tar gärna chansen att klä ut sig, fika och leka en hel dag. Ren glädje och inte alls så många läskiga gummimasker som i reklamen - mest spindelmän och prinsessor faktiskt...

Känner mig någorlinda frisk idag - förmodligen är det en alldeles vanlig förkylning jag har i kroppen. Men jag ser inte frame mot att kliva ner i bassängen i morgon när simskolan på jobbet börjar. Burr! Får väl ta en äggmjölk då med när jag kommer hem...

Igår åt jag:

  • ägg och bacon
  • Herrgårdskyckling och grönsaker (förlåt, men jag tror köket beställt fel och fått hem riktig creme fraiche för såsen var sååå goddevil)
  • äggmjölk med kakao
  • Flygande Johanna (som flygande Jakob men utan banan och ris...)

Träning:

Jo men det blev ju i alla fall en promenad hem från jobbet....

Gillar

Kommentarer

  • 16 okt 2014 08:04

    En promenad är bättre än ingen promenad.

Logga in för att skriva en kommentar.