icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
7 januari 2016 21:16
3

God fortsättning

Oj, det blev visst ett två månaders jullov från matdagboken. Minns inte när jag hade ett sådant långt blogguppehåll senast! Fick tom be om nytt lösenord.

December månad släpade sig fram. Absolut inga bekymmer men en envis förkylning som aldrig riktigt ville bryta ut; feber ena dagen och halsont nästa och så bra ett par dagar.

Efter att jag fastade i början av november gick det skapligt bra att gå tillbaka till LCHF. Och så bra magen mådde!!! Men så kom förkylningen, mörkret och decembers jobbstress och jag började äta både det ena och det andra. Och det var då jag upptäckte att jag kunde äta mjöl igen utan att få ont i magen.

Sen brakade det lös helt med saffranssemlor och smågodis. Och ligga på soffan efter jobbet.

Men bara två veckor fram till jullovet och sedan var jag tillbaka i mina LCHF-vanor igen. Jullovet blev träningslov och jag körde på för fullt fram till annandagen när min envisa förkylning äntligen blommade ut och jag blev liggandes med feber i några dagar.

Men sedan nyårsafton är jag tillbaka i strikt LCHF och sedan fem dagar tillbaka tränar jag för full också. Och jag mår toppen. Det jag gick upp i december är borta och jag är tillbaka igen.

Första arbetsdagen idag; yoga före frukost, promenad till jobbet (-22 grader Brrr) och promenad hem, direkt på styrketräningsprogrammet och sedan meditation.

Efter middagen somnade jag nästan i soffan av min rivstart - men jag känner mig nöjd!

God fortsättning alla bloggkompisar - 2016 nu kör vi.

Idag åt jag:

 • 2 kokta ägg med smör och te
 • kvarg
 • kycklingsallad
 • fettkaffe
 • svampsoppa

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 7 jan 2016 21:34

  Vad kul att du är tillbaks och god fortsättning! laugh

 • 8 jan 2016 06:43

  Ja, det känns verkligen som att träffa sina kompisar igen efter ett lov. Kul att vara tillbaka!

 • 8 jan 2016 07:41
  MagganD
  Jättebra jobbat! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.