icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
9 januari 2015 07:02
2

Glucosamin

Äldsta katten ramlade förra våren när den gamla damen försökte sig på att klättra in genom grannens fönster... Hon slog i bakbenet rätt illa och fick vara kopplad en tid så att benet fick läka.

Sedan dess har hon varit grinig och velat gå för sig själv, vi har knappt sett röken av henne vissa veckor. Men så läste sonen en reklamaffisch om artros hos husdjur när han var hos vetrinären. Det mesta stämde inklusive grinigheten och att det "klickar" om tassen när ho går. Katten förmår minte riktigt slita ner klorna på den tassen.

För en månad sedan började vi ge glucosamin - samma som människor kan ta för sina leder men med den skillnaden att det är med kycklingsmak.

Nu har vi fått tillbaka vår gosiga katt. Hon klättrar upp i husses famn framför datorn och sover i sonens säng. Härligt!

Tänk om ens djur kunde prata och berätta när de har ont - det skulle onekligen vara lättare då.

Nu funderar jag på en kur glucosamin till mig med, min gamla fotskda har nämligen gjort sig påmind igen. Jag vetinte om det beror på nya vinterkängorna eller om jag helt enkelt kört igång för hårt igen efter jullovet.

Idag liftar jag med maken till jobbet för att skona foten för senar idag ska det bli promenad med eleverna. I eftermiddag är det utvecklingssamtal på sonens skola ,och sedan helg igen!

Gillar

Kommentarer

  • 9 jan 2015 10:14
    Donnina

    Det låter ju fantastiskt, och katter kan ju inte låtsas som vi människor när vi försöker tro att något medel hjälper för ett o annat. Så Glucosamin kanske är grejen för alla våra usla leder! ska genast pröva en burk!  yes

  • 9 jan 2015 07:27
    utter

    Hoppa över kycklingsmaken bara! ;-)

Logga in för att skriva en kommentar.