icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
10 February 2014 07:04
1

Gammal kjol på återseende

Det blev dans i lördags! Och kul hade vi. En extra bonus var att kjolen som jag fyndat second hand i höstas, och som var för liten då, nu satt jättebra. Perfekt att dansa i - med lagda veck upptill och vidd nertill. Nu blev jag sugen att ta en ny runda till myrorna och övriga secondhandställen på sportlovet. Undrar vad jag väger nu?! Vågen gick sönder i somras och jag tänker inte köpa någon ny. men minskat i storlek det har jag - det märks ju inte minst på kläderna. Söndagen blev trögstartad med ont i huvudet och trötthet. En frukost i soffan övergick till förmiddagsfika och en film som jag somnade ifrån. Till sist gjorde dock maken och jag gemensam sak och ryckte upp oss; I rasande fart blev det tvättat och städat och senare på helgen även veckohandlat. Ett pass äkta funktionell träning. Och hur skönt var det inte att vakna i morse till ett rent hem! Känner att jag har en förkylning på gång. Inte särskilt snorig men med ett tråkigt munsår och svullna lymfkörtlar känner jag mest för att dra täcket över huvudet och stanna hemma. Men med bara fem dagar till sportlovet och digra dagar som dignar av viktiga möten gör att det bara är att ta sig iväg och göra det bästa av dagen. Morgonens yoga blev till ett minimalt rörlighetspass med fokus på rygg. Iväg tar jag mig dessutom på cykel - vi har haft sex sju plusgrader och regn i helgen så snön är endast ett litet vitt fläckigt minne som dröjer sig kvar på enstaka ställen. Träningsplan för veckan: yoga varje morgon [FET]måndag[/FET] löpning (eller gång om det känns för förkylt i kväll), cvrossfit [FET]tisdag [/FET]promenad till och från jobbet, crossfit [FET]onsdag[/FET] promenader (även på arbetstid pga friluftsdag), crossfit [FET]torsdag[/FET] löpning, crossfit [FET]fredag[/FET] promenad hem från jobbet [FET]lördag[/FET] löpning, crossfit [FET]söndag[/FET] dans

Gillar

Kommentarer

  • 10 Feb 2014 14:33
    lenaek
    Vad roligt för dig. Att vågen gått sönder är nog bara bra, bättre att du märker minskningen på kläderna. Pepp!!!!!

Logga in för att skriva en kommentar.