icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
24 oktober 2014 06:58
1

Gamla hundar

Kan man lära gamla hundar sitta?! Ibland tvivlar jag.

Jag var så genomtrött igår och åkte hem till soffan efter jobbet. Samtidigt var jag ganska nöjd med det jag uträttat under dagen. Och förkyld med svullna lymfkörtlar, ont i halsen och begynnande munsår. Livsfarlig kombo! Ringde maken som tog med pizza hem efter jobbet.

Åt pizza i soffan och bokstavligt talat välte om kull mig i soffan och somnade.Vaknade med jordens magvärk.

Idag är jag svullen, har magont och munsår. Jag vill dra en filt över huvudet och stanna hemma!

Dagens plan är; simskola, utklädning till häxa, halloweenfest och sedan sluta tidigt och hem och sova ut... Tur att jag ska vara häxa - munsår och svullet ansikte passar perfekt...

Skulle det var för mycket begärt att lyckas sluta med snabbmat? Det är inte gott och det enda positiva är att jag slipper laga mat. I eftertankens kranka blekhet kan jag säga att det hade räckt om maken och sonen ätit pizza - jag hade klarat mig fint med en äggmjök och tidig sänggång.

Jag skulle vilja säga; -"Jag orkar inte med någon mat idag, ni båda får fixa något eget."  Ska öva på det till nästa gång...

Igår åt jag:

  • ägg och bacon
  • grönsaksgratäng
  • pizza

Kommentarer

  • 24 okt 2014 08:05
    utter

    Det är så ibland, man gör för att man alltid gjort eller "borde". Men du är ett steg längre kommen som faktiskt stannar upp och utvärderar. Nästa gång! :-) 

Logga in för att skriva en kommentar.