icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
3 augusti 2015 19:12
1

Full fart igen

Nu är det dags att väcka kroppen efter semesterns slappa stil med oregelbunden träning och ett och annat onödigt livsmedel på menyn. Och ja, jag ser faktiskt fram emot det! De sista dagarna har magen protesterat högljutt och på alla sätt signalerat att det får vara nog.

I går kväll vägde och mätte jag mig. Jag ska väga och mäta igen i slutet av veckan, om fem veckor och om tio veckor. Så är i alla fall planen.

I morse var jag uppe med tuppen (eller i alla fall med maken som skulle iväg till jobbet) Jag tog en morgonpromenad, gjorde yoga och åt frukost. Före promenaden blev det  en matsked av Weledas Björkelixir och ett glas vatten med Bikarbonat i. Till frukosten drack jag Pukkas Cleanse te.

Full fart på magen och njurarna  idag... många toabesök blev det och till slut blev jag så nyfiken att jag ställde mig på vågen; Minus två kilo! Tänk vad skillnad det gör vad man väljer att äta under en dag...

Jag somnade en stund efter lunch (jag har ju trots allt semester några dagar till...) men i övrigt har jag sysselsatt mig med att styrketräna lite försiktigt för att se om kroppen mindes något av träningen, städat ur badrumsskåpet och en byrå samt rensat en rabatt. Ganska bra dag med andra ord.

Idag har jag druckit gurkvatten i mängder och ätit:

8.00 Ägg, bacon och te

11.30 Fettkaffe med grönsak

14.00 Grön buljongsoppa med kokosfett och liten sallad

16.30 Fettkaffe

18.30 Kokoslax med sallad och kall sås

...och i kväll blir det chokladmousse, gjord på proteinpulver, serverad med vispgrädde för att fira att jag är tillbaka i gängorna igen.

 

Gillar

Kommentarer

  • 4 aug 2015 06:43
    Bella50

    Wow...-2kg 😬 inte en vanlig "utrensning". Känns säkert superbra.

    lycka till 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.