icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
15 oktober 2014 06:59
2

Fryser och mår eländigt

Jag hade tänkt skriva idag om målet med min styrke- och konditionsträning. Att mitt "bara göra" nu har börjat utkristallisera sig i ett formulerat mätbart mål...

...men så vaknade jag i morse och kände mig "jättesjuk". Jag fryser så jag vet inte vad och hade dubbla flesscetröjor på mig till frukosten. Termometern visar med bästa vilja kanske en halv grads feber... Tog en alvedon och försökte gaska upp mig. Slutar tidigt idag och ska gå hem och göra äggmjölkschoklad och lägga mig i soffan och se på TV. Tycker synd om mig själv - från stark till svag på en natt...

Till gårdagens kotlett åt vi ett kryddsmör som maken gör med inspiration från något matlagningsprogram på TV; Det är smaksatt med ädelost, bacon och örter. Så gott!

Igår åt jag:

 • ägg och bacon
 • chorizo med sallad
 • kotlett med varma grönsaker och kryddsmör
 • kvarg och kokt ägg

tränade yoga och styrketräning på morgonen men kände mig trött och sov på spikmattan på eftermiddagen.

Gillar

Kommentarer

 • 15 okt 2014 07:43
  Tita

  Pepp pep!  Hoppas att du inte får influensan. Sköt om dig!

 • 15 okt 2014 08:17
  gittan52

  Man kan vara sjuk utan att ha feber wink men jag vet hur ofta personalen sprang runt med febertermometern på förskolan när något barn var dålig. En kollega satte ner foten och sa att det inte spelade någon roll vad termometern visade, var barnet dåligt och inte orkade vara på förskolan så skulle det barnet hämtas.

  Inte lika lätt för många av oss vuxna att stanna hemma för att man "bara känner sig dålig"

  Hoppas du piggar på dig snart!

Logga in för att skriva en kommentar.