icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
20 March 2014 06:57

Från dålig dag till bra

Igår har jag en av mina sämsta dagar på jobbet på flera år. Allt som kunde gå fel gick fel och det var en riktig skitdag. På eftermiddagen köpte jag mig en stooor chokladboll som en skolklass sålde i personalrummet. Tyvärr blev det lite av ett antiklimax när jag satt framför datorn med kaffe, en Finncrisp med ost och chokladboll - och upptäckte att Finncrispen smakade bättre än den sockriga bollen... Efter jobbet blev jag upphämtad av familjen för att åka till syrran och gratta henne. Jag hade inget val, det var redan bestämt på morgonen, fast helst hade jag åkt hem och gömt mig i soffan under en filt. Hos syrran fick vi jättegod ceasarsallad, kaffe och trevligt umgänge. Det var så avkopplande att bara umgås en stund. Efter firandet bar det av vidare till dansträning (sonen fick skjuts hem av sim mormor och morfar). Vi dansade i två timmar och tvärtemot vad jag trott så gick det jättebra. På vägen dit kände jag mig bara trött och var helt övertygad om att jag inte skulle minnas ett enda dugg. En skitdag blev en jätterolig kväll -l och även om jag är lite trött nu känns det som om jag varit ledig flera dagar sedan igår eftermiddag. Ikväll är det danskurs igen på Dansens hus. Jag tänker gå även om jag känner mig trött så får hjärnan koppla av med något annat än jobbtänk. Nu ska jag ut och pulsa iväg till jobbet i närmare en decimeter blöt snö....

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.